Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana ce se topeste.
Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana ce se topeste si devine o bezea lucioasa.
Adaugam galbenusurile amestecate cu ulei, apa, esenta de vanilie, coaja de lamaie rasa, cernem faina cu amidonul si amestecam cu o paleta cu miscari unsoare de jos in sus pana ce se omogenizeaza.
Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 2 pe orizontala.
Crema-ananasul scurs de sirop, il pisam cu blenderul pana ce otinem piure nu foarte fin.
Mixam smantana cu frisca pana ce are consistenta dorita, adaugam creama de vanilie, piureul de ananas, nuca de cocos si amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
In tava in care am copt adaugam prima foaie de blat (putem insiropa cu compotul de ananas), adaugam 1/2 din crema a 2 foaie de blat si restul de crema, presaram nuca de cocos si dam la rece cateva ore inainte de servire.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii