Prajitura cu cocos

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu cocos

Ingrediente

  • 6oua
  • 11/2 pahar zahar se poate si zahar brun
  • 3/4 pahar ulei
  • 11/2 pahar cocos
  • 1 pahar cocos
  • 1 pahar iaurt sau suc de portocala
  • 1 plic praf de copt si 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr de picaturi de ciocolata
  • putin fulgi de cocos

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.

In oala mixerului se pun ouale si se bat bine, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se bat ouale pana devin o spuma albicioasa, se adauga uleiul si se bate in continuare cateva minute.

In alt bol se amesteca faina cu cocosul si cu praful de copt si se adauga treptat la compozitia de oua combinand cu iaurt sau portocala. Cand totul s-a incorporat, se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara sau patrata care a fost unsa cu putin ulei - eu folosesc tavile de aluminiu de unica folosinta, caci sunt foarte practice.Pe compozitie se presoara picaturile de ciocolata si fulgii de cocus.

Se coace la 170 de grade 40-45 de minute pana se rumeneste.

O prajitura usoara si foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise