Ingrediente
Ingrediente foi:, 6 oua, 12 linguri faina, 12 linguri ulei, 12linguri zahar, 1 esenta vanilie, 1 praf de copt stins in otet, 1 varf de cutit de sare, , Ingrediete crema:, 400 gr crema de branza pentru cheesecake, 100 gr zahar pudra cu aroma de citrice, Coaja rasa de la o portocala si o lamiae, O lingurita zeama de lamiae, 2 potocale, 2 banane, 2 kiwi, Putina ciocolata rasa
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
0 voturi
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu uleiul.Se adauga , esenta de vanilie, esnta de portocale si faina cernuta peste galbenusuri si se amesteca bine.
Se adauga in aluat praful de copt stins in putina zeama de lamaie sau otet, se amesteca iar la final se incorporeaza usor albusul batut spuma.
Se toarna aluat in strat subtire in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc foile in cuptorul preincalzit la 180 ‘ timp de 10 de minute.
In bolul mixerului se amesteca crema de branza cu zaharul pudra cu aroma de citrice, coaja rasa de la o lamiae si o portocala si o lingurita suc de lamiae .
Dupa ce s-au racit foile se pune prima foaie pe platoul de servire, se siropeaza usor cu suc de portocala se unge cu crema, se pun bucati de fructe si se repeta cu celelalte foi apoi se imbraca tot tortul in crema de branza.
Se rade putina ciocolata deasupra si se orneaza cu felii de portocala.