Pentru foi:
din ingredientele de mai sus vom obtine 3 foi pe care le vom coace pe fundul tavii.
Crema:
-laptele, faina oul si zaharul se pun pe foc si se fierb pana obtinem o pasta groasa amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Dupa ce s-a ingrosat suficient, o dam jos de pe foc si adaugam untul sau margarina( eu folosesc margarina Unirea)impreuna cu toata lamaia( razatura plus zeama).
Umplem cele trei foi, iar pe ultima o pudram cu zahar vanilat.
Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii