Intr-un bol se freaca margarina cu nucile, ouale, cacaoa si coaja de lamaie sau portocala. Intr-o cratita se caramelizeaza zaharul. In caramel se adauga cate o lingura din crema de margarina si se amesteca. Dupa ce se incorporeaza totul, se ia de pe foc. Se intinde intre foi. Deasupra ei se pune un carpator sau o carte sa stea presata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii