Ingrediente
un pachet de margarina 250g, o cana de zahar, un ou, un praf de copt, un zahar vanilat, coaja de la o portocala si o lamaie, un dovleac placintar, scortisoara, cuisoare, faina cat cuprinde
Dificultate: Medie | Timp: 1h
8 voturi
Mod de preparare
dupa ce am framntat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac
dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin vre-o 10-15 min
scoatem coca din frigider si o impartim in doua
o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele
coaja de la lamie si portocala
dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare
o coacem la foc moderat 30-45min
dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasm sa se raceasca
pofta buna!!!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 martie 2010
Foarte buna! Arata tare bine!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009
Imi place reteta si am s-o incerc !