Dovleacul şi merele se curăţă de coajă şi se dau pe razătoarea mare. Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se bat cu zahărul, se adaugă esenţă şi scorţişoară după gust, zahărul vanilat, apoi se toarnă uşor uleiul şi apa minerală în care s-a dizolvat praful de copt, iar la sfârşit se încorporează albuşurile, faina, dovleacul şi merele rase.
Vasul se unge cu ulei, se toarnă compoziţia şi se fixează programul BAKE la 180 grade timp de 45 de minute. După coacere se presară deasupra nucă de cocos şi scorţişoară.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii