Foi 1: se bat albusurile spuma,se pune zaharul,apoi in ploaie nuca si faina,se coc doua foi pe dosul tavii unsa si tapetata.
Foi 2: se bat albusurile,se adauga galbenusurile,zaharul,in ploaie faina,se coc 3 foi pe dosul tavii
Crema: se freaca bine galbenusurile cu oul intreg si zaharul,se fierb pe aburi pana se ingroasa,cand este rece se adauga margarina si nesul frecat in prealabil.
Se umplu foile incepand cu foia 2 si terminand tot cu o foaie 2.
Se orneaza dupa plac cu glazura sau ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii