Untul se bate spuma si se incorporeaza treptat, cite o lingura,laptele condensat caramelizat (are o consistenta foarte groasa si o culoare maronie).
Se adauga si nuca.
Se ung cu crema foile de napolitana, suprapunindu-le, in 4-5 straturi. Partea de deasupra nu se unge.
Se pune o greutate peste prajitura si se da la rece pentru citeva ore.
Apoi se taie patratele cu un cutit ascutit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii