Mod de preparare crema :
Fierbem laptele cu zaharul si nuca de cocos. Dam focul mai mic si adaugam usor faina in timp ce amestecam, ca la mamaliga. Frecam bine sa se ingroasa si sa nu aiba cocoloase.
Cand este gata, dam la o parte de pe foc si lasam sa se raceasca. Acoperim suprafata cremei cu folie alimentara sa nu se formeze pojghita.
Peste crema rece punem untul la temperatura camerei,esenta de vanilie si ciocolata alba topita si usor racita.
Amestecam cu mixerul pana se leaga ingredientele si rezulta o crema fina si foarte gustoasa.
Oprim 3 linguri de crema pentru decor ,iar restul de crema o impartim in 3 parti egale si o repartizam intre foile de pandispan.
Ungem suprafata prajiturii cu cele 3 linguri de crema si peste ea punem din loc in loc ciocolata neagra topita.Cu o tepusa pentru frigarui sau scobitoare incepem sa amestecam crema cu ciocolata neagra pentru un decor marmorat si delicios.
Dam prajitura la frigider pentru 2-3 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii