Se freaca galbenusurile cu 100g zahar, cu sarea, coaja de lamaie si vanilia , se adauga uleiul in suvoi subtire , apoi laptele , faina , praful de copt stins si se amesteca pana se desfac , cocoloasele .Aluatul va fi moale .Albusurile se bat spuma cu restul de zahar si o lingurita de zeama de lamaie, pana se intaresc ca o zapada . Spuma , se desarta peste compozitia cu faina si se omogenizeaza usor .Compozitia se desarta imediat in lungul tavii unsa cu margarina si tapetata cu faina , se niveleaza si se adauga fructele ce se vor tavali prin pesmet sau gris, ptr a nu se lasa la fund.Se introduce tava in cuptorul incalzit si se coace 30-40 min , fara a deschide cuptorul 20 min .Ca fructe , se pot folosi orice fel :visine , cirese , prune , caise , capsuni , zmeura , fragi , afine , struguri, mere taiate in felii etc Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii