Zaharul si cele 4 oua intregi se freaca 10 minute cu lingura de lemn.Dupa ce s-au spumat si s-a topit zaharul se adauga bicarbonatul amestecat cu faina,uleiul.Se invart de jos in sus cu lingura,incet.Se razuiesc merele si se adauga in compozitie.Se amesteca si apoi se toana compozitia rezultata in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se storc fructele din compot de suc si se taie bucatele,iar apoi se presar uniform deasupra compozitiei.Se coace la foc mediu cca 45 min.
La decor se pot folosi si alte fructe din compot,dupa preferinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii