Intr-o tigaie de teflon punem untul sa se topeasca, adaugam zahar si suc de lamaie si amestecam putin dupa care adaugam fructul si il amestecam putin fara sa-l strivim ca fructul sa se cuprinda cu zahar si unt, turnam koniak si mai lasam 2 minute dupa care ,luam de pe foc.
Punem fructele sa se scurga dar pastram zeama din tigaie.
Pregatim aluatul din toate componentele si il asezam pe o tava unsa cu putin ulei(tava30*40 sau rotunda 26 cm)si-l netezim dupa care asezam fructul frumos in tava peste aluat si-l dam la copt 30-40 de minute la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte).Cind prajitura este coapta se toarna zeama ce a ramas in tigaie peste prajitura si mai lasam in cuptorul inchis ptr citeva minute.Este o prajitura usoara si foarte gustoasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii