Ingrediente
350 g coaja de portocala confiata, 230 g caise confiate, 230 g ananas confiat, 230 g stafide, 125 g cirese uscate, 125 g nuci tocate, 125 g faina, , Blat., 230 g unt moale, 230 g zahar, 4 oua, Coaja de portocale si lamaie, 350 g faina, 1 lingurita praf de copt, Un paharel de coniac, , Glazura:, 50 g unt, 230 g zahar pudra, 4 linguri de coniac
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
4 voturi
Mod de preparare
Fructele se amesteca cu 100 g faina pentru a nu se lipi.
Untul se freaca cu zaharul, se adauga ouale pe rand, coaja de portocale si lamaie. Apoi se adauga faina si praful de copt, alternativ cu coniacul. La final se adauga fructele confiate.
Tava trebuie tapetata cu faina si cu 2 foi de copt, iar pe dinafara se tapeteaza tava cu folie de aluminiu.
Aluatul se pune in tava si se da la cuptor la foc foarte mic ~1 ora si ceva.
Cand este gata se glazureaza .