Ouale,zaharul,uleiul,esenta,sare,faina amestecata cu praful de copt,toate se amesteca bine pana iese un aluat bun de intins(cu mana deoarece este foarte fraged).Se intinde 3/4 din aluat in tava unsa si tapetata,punem deasupra gemul,radem(pe razatoarea mare) coca ramasa si apoi adaugam nucile zdrobite sau fulgii de migdale.Se da la cuptor timp de 20-30 de minute(depinde de cuptor).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii