Prajitura cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu gem

Ingrediente

  • 1 borcan cu gem (de oricare ar fi)
  • 1lingura bicarbonat stins
  • 1 cana cu zahar
  • acelasi borcan de la gem cu apa
  • 1 pahar ulei
  • 2 linguri cacao
  • 2 1/2cani cu faina
  • miez de nuca

Mod de preparare

Intr-un castron punem zaharul si apa, amestecam cu telul pana se topeste ,adaugam uleiul si batem bine in continuare, bicarbonatul, gemul si faina amestecata cu cacao; rasturnam compozitia in tavile unse si tapetate cu faina, deasupra punem miez de nuca si lasam la cuptor 30-40min (depinde de cuptor), dar nu inainte de a face si testul cu scobitoarea; dupa ce s-a racit, pudram cu zahar, feliem si servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise