Intr-un castron punem zaharul si apa, amestecam cu telul pana se topeste ,adaugam uleiul si batem bine in continuare, bicarbonatul, gemul si faina amestecata cu cacao; rasturnam compozitia in tavile unse si tapetate cu faina, deasupra punem miez de nuca si lasam la cuptor 30-40min (depinde de cuptor), dar nu inainte de a face si testul cu scobitoarea; dupa ce s-a racit, pudram cu zahar, feliem si servim.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii