Ingredientele ptr blat se pun in oala mixerului si se amesteca bine, facand un aluat moale.Aluatul obtinut se toarna pe o tava unsa cu putin ulei si se niveleaza complet.
Dulceata si lingura de coniac se amesteca bine si se intinde bine peste aluat si se adauga ciocolata rasa deasupra.
Pana se face toppingul se pune aluatul uns la frigider.
Topinggul-se bat albusurile bine cu zaharul pana se formeaza o spuma tare, dupa care se adauga treptat cocosul, ciocolata si nucile.
Peste aluatul uns se toarna spuma amestecata si se niveleaza usor.
Se coace la 180 de grade 55-65 de minute pana spuma este aurita bine si pare bine coapta.
Se lasa la racit si se taie patratele potrivite-se mentine la rece este mai gustoasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii