PRAJITURA CU GEM SI CREMA FINETI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
PRAJITURA CU GEM SI CREMA FINETI

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de apa
  • 4 de ulei
  • 200g zahar
  • esenta de vanilie
  • praf de copt
  • faina cat cuprinde(ca la chec)
  • gem,fineti
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus si se amesteca in felul urmator:galbenusurile se freaca bine cu apa si ulei iar albusurile se amesteca cu zaharul si praful de copt si se bat cu telul sau mixer-ul pana se obtina spuma. Cele doua compozitii se incorporeaza si se adauga esenta si faina.Se aseaza in tava si se da la copt.Se taie blatul in 3 parti se insiropeaza si pe primele 2 straturi se pune crema fineti iar pe ultimul(primul de sus)se pune gem si nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise