Prajitura cu iaurt si dulceata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu iaurt si dulceata

Ingrediente

  • 1L iaurt
  • 1 borcan de dulceata(400g)
  • 10 linguri zahar pudra
  • 2 kiwi taiate cubulete
  • 2 pliculete gelatina
  • piscoturi de sampanie
  • cateva feliute de kiwi si portocala pentru ornat

Mod de preparare

Iaurtul se bate cu cele 10 linguri de zahar timp de un minut,se amesteca cu dulceata,cubuletele de kiwi si gelatina(preparata dupa prospect).

Intr-o forma se pune folie,se pun feliute de kiwi si portocale,se adauga jumatate di compozitie,piscoturi unul langa altul(fara a fi insiropate),se toarna restul de compozitie,iar un rand de piscoturi,se acopera cu folia si se pune la frigider pentru 24 de ore,pentru a se muia piscoturile bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise