Autor:
mirey (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 februarie 2010
Ingrediente
1L iaurt, 1 borcan de dulceata(400g), 10 linguri zahar pudra, 2 kiwi taiate cubulete, 2 pliculete gelatina, piscoturi de sampanie, cateva feliute de kiwi si portocala pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Iaurtul se bate cu cele 10 linguri de zahar timp de un minut,se amesteca cu dulceata,cubuletele de kiwi si gelatina(preparata dupa prospect).
Intr-o forma se pune folie,se pun feliute de kiwi si portocale,se adauga jumatate di compozitie,piscoturi unul langa altul(fara a fi insiropate),se toarna restul de compozitie,iar un rand de piscoturi,se acopera cu folia si se pune la frigider pentru 24 de ore,pentru a se muia piscoturile bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si dulceata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate