Se bat galbenusurile cu mixerul se adauga 2 linguri apa calda si cand devin spumoase si deschise la culoare se adauga zaharul, vanilia si sarea. Se mixeaza bine apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele de cocos. Se fac albusurile spuma si se amesteca cu restul (eu am uitat sa separ albusul de galbenus si le-am pus intregi de la inceput dar nu a schimbat cu nimic calitatea prajiturii). Se unge o tava (diametrul de 20-22) cu ulei si se tapeteaza cu nuca de cocos razuita, se toarna compozitia si se coace la 180° timp de 45/50 minute. Se poate folosi si ca baza pentru diverse torturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii