Blatul: Se bat albusurile bine apoi se adauga zaharul. Se pune cocos, macul. Apoi se adauga faina si praful de sare si copt.
Crema: Se bat galbenusurile cu zaharul si cel vaniliat deasemenea, cu mixerul pana se face o spuma. Se pune pe abur pana se ingroasa. Si apoi se raceste. Intre timp poti sa faci budinca si deasemenea trebuie sa fie si ea racita. Apoi se freaca untul spuma, care este moale de la temperatura camerei. Si apoi se adauga galbenusurile pe rand si budinca la fel. Se adauga si coaja de lamaie si daca vrei mai poti adauga si esenta de vanilie.
Apoi se pune peste blat . Peste crema se pun biscuitii. Peste ei vine ciocolata menaj. Prajitura este gata! Trebuie tinuta la rece si apoi servita!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii