Foi:
Se amesteca toate ingredientele si framantam pana se incorporeaza toata faina. Se imparte aluatul in 4 parti,se intind pe dosul tavii tapetate cu faina si se coc in jur de 7-8 minute.
Umplutura:
Merele se dau pe razatoare si se calesc putin impreuna cu zaharul,untul si scortisoara. Se lasa la racit.
Compozitia de mere se repartizeaza uniform intre foi,se da la rece si se taie a doua zi,cand e foarte bine inmuiata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii