Este o prajitura care se face rapid( mai mult dureaza coptul) ,dar va asigur ca va iesi delicioasa!
1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit.
2.Adaugati uleiul si esente dupa gustul vostru.
3.Renuntati la mixer si adaugati faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul.(in ploaie).Trebuie sa iasa o compozitie destul de tare.
4.Taiati merele cubulete si le asezati intr-o tava cu peretii detasabili, tapetata cu ulei si hartie de copt.(eu am folosit o tava cu diametrul de 26)
5.Turnati compozitia peste mere si amestecati.
6.Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 55-60 minute.( Puteti face proba cu scobitoarea)
7.Dupa ce s-a racit o pudrati cu zahar pudra.
La noi n-a mai apucat sa se raceasca,asa ca va pot spune ca si fierbinte este delicioasa!:))
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii