Prajitura cu mere fara coacere

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mere fara coacere

Ingrediente

  • 450 g biscuiti
  • 6 mere
  • 100 g zahat
  • 2 plicuri budinca vanilie Dr Oetker
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 300 ml lapte
  • 70 g unt de arahide
  • 100 g nuca de cocos

Mod de preparare

Merele spalate si bine sterse le dam pe razatoarea cu gauri mari si apoi le amestecam cu zaharul si cu scortisoara.

Praful din cele doua budinci il amestecam cu laptele si apoi cu merele cu zahar si le dam la foc potrivit, la fiert cam 10 minute pina se ingroasa.

Intr-o tava punem hartie de copt si o captusim cu biscuiti pusi unul linga altul.

Peste biscuiti rasturnam merele calde si acoperim cu alt rand de biscuiti.

Deasupra ungem biscuitii cu unt de arahide, peste care presaram nuca de cocos.

Dam tava la rece in camara, pina a doua zi dimineata cand portionam prajitura dupa forma biscuitilor.

Zeama lasata de mere va fi absorbita de biscuiti.

Prăjitura aceasta cu mere se face foarte rapid, însă secretul este s-o pregătești cu o zi înainte s-o servești, ca să arate excelent si sa se inmoaie.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/prajitura-cu-mere-fara-coacere.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise