Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul.Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.
Se bat separat albusurile spuma .
Apoi albusurile se adauga treptat peste compozitia de galbenusuri. Se amesteca usor de sus in jos.
6 mere mari curatate de coaja si taiate felii
Se aseaza merele intr-o tava , pe hartie de copt, se presara cu 6 lg zahar si 1 lingurita scortisoara.
Se introduc la cuptor aprox. 15-20 min. se scoate tava din cuptor si se toarna deasupra blatul. Se introduce din nou la cuptor aprox 35-40 min la 180 grade C.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa putin la racit apoi se intoarce prajitura invers, cu merele in sus si se lasa pana se raceste complet.
Dupa ce sa racit complet, se orneaza cu frisca sau zahar pudra, eu am ornat cu un praf de frisca de la Dr. Oetker batut cu 400 de ml. lapte rece si am presarat cu zahar pudra amestecat cu scortisoara macinata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii