Prajitura cu mere (mere in halat)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mere (mere in halat)

Ingrediente

  • 8 oua
  • 12 linguri ulei
  • 1 cana zahar tos
  • 2 cani faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 kg mere

Mod de preparare

Merele se dau pe razatoarea mare si peste ele se pune un praf de scortisoara.Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul (pana se dizolva zaharul).

Se pune praful de copt si faina.

In compozitia astfel rezultata se pun merele scurse de zeama si necalite.Se amesteca totul si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace prajitura la 180 grade, 20-25 min.pana se rumeneste deasupra.Se pudreaza cu zahar cand s-a racit. Se face foarte usor, este foarte buna si pentru cei mici.Se poate face si cu merele taiate felii sau cubulete.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise