Incingeti cuptorul la 180°C si preparati zaharul ars, punand pe foc, intr-o craticioara cu fundul gros, zaharul impreuna cu 2 linguri de apa. Cand incepe sa se ingalbeneasca, turnati-l intr-o forma cu pereti detasabili pe care-o inclinati pe toate partile, pentru ca zaharul ars sa acopere atat fundul, cat si peretii.
Curatati merele si taiati-le in sferturi. Topiti untul si amestecati-l cu ouale, mierea si faina (in robotul de bucatarie sau cu telul). Asezati merele in tava peste zaharul caramel, turnati peste ele aluatul si dati prajitura 40 de minute la cuptor.
Dupa ce o scoateti din cuptor, rasturnati-o pe un platou si serviti-o calduta sau rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii