Faina se cerne pe o suprafata de lucru,se face o adancitura si se pune oul.Se presara zaharul,se adauga untul taiat cubulete si se framanta un aluat compact.Se infasoara in folie si se lasa la frigider o ora.
Merele se curata,se rad pe razatoarea mare,se adauga scortisoara si zaharul.
2/3 din aluat se intinde pe o suprafata infainata si i se da o forma rotunda.
Se aseaza in tava unsa si se lasa o margine peste forma.
Se aranjeaza merele peste aluat.
Restul de aluat se intinde,se taie fasii,care se aseaza in forma de gratar peste umplutura.
Se coace 45-50 de minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii