Pui biscuitii macinati intr-o tava unsa bine cu margarina, apoi asezi merele rase si dai la cuptor sa se rumeneasca(~30-40de minute, depinde de cuptor). Intre timp amesteci galbenusurile cu cana de zahar, laptele, zaharul vanilat si faina si pui crema la fiert pana se ingroasa, apoi o lasi sa se raceasca putin. Amesteci continuu in crema pentru a nu se forma cocoloase. Crema v-a fi ca o budinca. Atunci cand merele s-au rumenit torni compozitia de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu cele 5linguri de zahar pana obtii o bezea, o intinzi peste crema si mai dai la cuptor pana se intareste spuma de albusuri(~10-15minute). Prajitura se taie rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii