Se face blatul-In oala mixerului batem galbenusele cu zaharul pana devine o spuma mai deschisa adaugam treptat uleiul si pe urma faina.Ungem o tava dreptunghiulara cu putin ulei turnam compozitia in tava si o da-m la cuptor -cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade-ptr 10-15 minute pana incepe sa faca o crusta pe aluat.
Intr-e timp radem merele si le punem intr-o strecuratoare sa se scurga sucul si amestecam cu zeama de lamaie ,stafide,si scortisoara-nu adaug zahar la mere ptr ca blatul,si bezea au deajuns zahar.Presaram merele peste blat sa fie cuprinsa toata suprafata.
Facem bezeua-In oala mixerului batem albusele adaugam zaharul treptat pana spuma devine tare,apoi adaugam nucile macinate treptat ca bezeua sa nu se sparga si turnam peste mere.Punem in cuptor la copt inca 20-25 de minute pana prajitura s-a rumenit frumos si verificarea cu scobitoarea iese uscata.O prajitura foarte gustoasa si usor de facut.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii