Pentru blat se amesteca ingredientele in ordinea scrisa pana se obtine o compozitie omogena care curge.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune compozitia in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca si se taie bucatele in forma dorita in tava, dupa care se toarna sosul de ciocolata (caldut).
Ingredientele de la sosul de ciocolata se fierb pe foc mic.
Dupa ce sosul a intrat bine in prajitura se orneaza cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii