Oul se amesteca cu zaharul,se adauga untura,cele 5 linguri de lapte,mierea si bicarbonatul.
Aceasta compozitie se pune pe baie de aburi pana se umfla de la bicarbonat.
Intr-un castron se pune faina,care se amesteca cu compozitia calduta de mai sus.
Se framanta un aluat.
Se imparte in 3 si se coc 3 foi pe dosul tavii.
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe pachet,cu laptele si cele 5 linguri de zahar si se lasa la racit.
Untul se mixeaza bine,se adauga budinca racita,putin cate putin,si esenta de vanilie.
Foile cu miere se ung cu crema de vanilie.
Deasupra se poate lasa simpla sau se orneaza cu glazura de ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii