Albusurile se bat separat cu praful de sare si apoi cu zaharul pana se topeste, se adauga galbenusurile frecate cu untul moale, faina amestecata cu praful de copt, si apoi cu morcovul razuit.
Se coace intr-o tava tapetata in cuptorul incins bine timp de 30 min. la foc potrivit.
Rece, se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii