Se bat bine,uleiul,zaharul,ouale si zaharul vanilat;se adauga,apoi,morcovii si nucile;se amesteca bine.La sfirsit se pune faina,scortisoara si praful de copt(cernute impreuna).Se amesteca si cind nu mai sint cocoloase,compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina;se coace la foc mediu(in cuptorul preincalzit),cca 45 minute.
Rece,se taie in bucati dreptunghiulare si se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii