Morcovii ii curatam de coaja si ii razuim pe razatoarea mica. Ghimbirul confiat il taiem bucatele mici sau, daca este crud, atunci putem sa razuim cat sa obtinem doua lingurite pline.
Ouale le batem cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o spuma alba si tare. Adugam scortisoara, cafeaua sau cacao, ghimbirul si uleiul in fir subtire. Mixam bine in continuare. Adaugam morcovii razuiti pe razatoarea mica si omogenizam. Se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă amestecul într-o tavă (eu am folosit tava de tarta cu diametru de 20cm) si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 de minute. Se lasa la racit in tava.
Se decoreaza dupa dorinte, eu am folosit zahar pudra si forme de ciocolata alba.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii