Se unge tava cu margarina (si pe partile laterale). Se presara zahar in ea si se aseaza jumatati de nectarine cu mijlocul in jos. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile cu 9 linguri varfuite de zahar si cu zaharul vanilat. Cand albusul este bine de tot batut se amesteca cu cele 9 galbenusuri puse pe rand. Se pun apoi pe rand 9 linguri de ulei, apoi 9 linguri varfuite cu faina. Se toarna compozitia obtinuta peste nectarine si se introduce in cuptor, intai la foc iute, apoi la foc mijlociu ca sa nu se arda si sa se poata coace si la mijloc. Se rastoarna fierbinte intr-o tava si se taie bucati.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii