Ingrediente
blat5 oua,5 linguri zahar,4 linguri de faina,2 linguri de nes decofeinizat,100 g unt sau 2 linguri de ulei,un praf de sare ,esenta rom, crema200 ml frisca lichida,2 linguri de smantana,2 linguri de nes decofeinizat,o ciocolata alba(100 g),un plic de gelatina, decorciocolata alba
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se pregateste crema mixand frisca pana se intareste apoi se adauga smantana,nesul si ciocolata topita la bain marin.Se adauga gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
Se pune intr-o forma patarata reglabila prima jumatate apoi se toarna crema ,se vine cu a2 a jumatate peste crema ,se preseaza usor cu mana si se da 2 ore la frigider.Se scoate si se decoreaza cu ciocolata alba topita la bain marin.
Pofta buna!