Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul, apoi cu ouale, faina, cacao, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min.
Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase, se adauga untl , zaharul si se lasa sa se ingoase crema. cand e gata se adauga cocos si vanilia. Se intode crema peste blat. Glazura: se bata frisca cand e tare se adauga cacaoa dupa care se pune peste crema.
Ciocolata se pune la topit pe baie de abur cand e topita se pune intr-o punga si se orneaza prajitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii