Blat: Albusurile se bat spuma. Se pun pe rand zaharul, nuca de cocos, praful de copt stins in putin lapte caldut si faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.
Sirop: Se caramelizeaza zaharul, se adauga apa si esenta de rom.
Crema: Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga praful de budinca, faina si laptele. Se pun pe bain marin si se amesteca pana se ingroasa. Cand crema e aproape rece se amesteca cu untul.
Cat e inca cald, blatul se insiropeaza. Dupa ce s-a racit, se intinde crema peste el. Se orneaza cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii