Ingrediente
3 oua, 13 linguri de zahar, 13 linguri de ulei, 18 linguri de faina, 13 linguri de lapte, o lingurita praf de copt, esente, o cana de nuca macinata, 200 gr dulceata (orice gust)
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
8 voturi
Mod de preparare
Intre timp intr-un bol punem nuca macinata si o amestecam cu dulceata si o esenta de vanilie v(asta e dupa gustul fiecaruia), dupa ce acestea au devenit ca o crema mai groasa luam restul de preparat pe care l-am oprit si il turnam peste nuca cu dulceata, scoatem tava din cuptor (dupa cele 15 min) si turnam compozitia deasupra acoperind bine toata suprafata...bagam la cuptor pt aprox. 35 min dar puteti face testul cu scobitoarea (daca dupa cele 35 de min mai vedeti cate ceva lipit pe scobitoare sa stiti ca poate fi si dulceata)
Cu acel gust intens de nuca este perfecta pt micul dejun...eu as manca in fiecare moment al zilei!