Albusurile se bat bine cu un praf de sare si se tin in frigider;
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin o crema spumoasa,
Faina o amestecam cu amidonul si praful de copt,
Untul il topim,si-l incorporam in compozitia de oua,incorporama faina amestecata,iar la sfarsit incorporam albusurile spuma;
Turnam compozitia obtinuta intr-o forma de tort dreptunghiulara,unsa si tapetata in prealabil;
Introducem in cuptorul cald 30minute la o temperatura de 170-180°C
Scoatem blatul il racim pe un gratar perforat,si umplem cu crema obtinuta pregatita in prealabil(amestecam mascarpone cu mixerul,eventual se poate adauga zahar farin,adaugam nutella si omogenizam),tinem deoparte putina crema pt a orna prajitura deasupra,ornam cu fulgi de cocos,introducem in frigider cam 2 ore dupa care servim,
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii