Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuna albusurile cu zaharul.galbenusurile cu putin zahar se bat si ele spuma.Se incorporeaza galbenusurile cu albusurile batute spuma, se adauga zahar vanilat. La urma se pune si faina.Se aseaza intr-o tava rotunda sau patrata.Eu am folosit o tava rotunda.Se toarna in tava si se da la cuptor.Dupa 10 minute se scoate din cuptor si deasupra se pun visinele fara samburi si se da din nou la cuptor pt circa 40minute.
Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii