Mai intai am blenduit pulpa de pepene.
Ouale le-am mixat cu zaharul, cu sarea si vanilia, bine, pana si-au schimbat (ouale) culoarea si si-au marit volumul.
Am incorporat, pe rand, pulpa de fruct, uleiul si la urma, faina cernuta impreuna cu praful de copt. Am omogenizat compozitia si am turnat aluatul obtinut in tava tapetata cu hartie de copt.
Am ornat cu felii de caisa si de pepene galben (pudrate cu putina faina; eu le-am lasat un pic pe prosop de hartie care a "tras" toata zeama).
Am copt prajitura cca 35 de minute, in cuptorul preincalzit, la 170 de grade. Verificam cu scobitoarea.
Am pudrat-o cu zahar praf.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii