Cum am procedat la blat: albusurile le-am batut bezea cu zaharul. Am adaugat uleiul si laptele treptat. Faina am amestecat-o cu praful de copt si cu cacao. Am adaugat faina peste compozitia de albusuri si am mestecat cu miscari verticale. Am uns tava si am tapat cu hartie de copt. Am pus compozitia si am asezat 10 piscoturi. Am dat la cuptor pentru 30 minute.
Crema Am incalzit laptele cu esenta de vanilie. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pana si-au triplat volumul. am adaugat amidonul si le-am turnat peste lapte. Am pus cratita pe foc mic si am mestecat pana budinca s-a ingrosasit. Am adaugat gelatina preparata dupa instructiuni. Am lasat-o la racit si am amestecat crema cu frisca batuta.
Dupa ce s-a racit blatul, am luat hartia de copt, am incalzit gemul de piersici si l-am turnat peste blat. am uns blatul cu el. Peste am pus crema, am ornat cu ornamente din zahar si am dat la rece pentru 3 ore.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii