autor:

anuta

» » Prajituri

Prajitura cu piure de castane si cafea

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Ingrediente
3 blaturi din cate 4 oua,4 linguri de zahar,un praf de sare, linguri de faina,2 linguri de ulei, crema500 g frisca lkichida hulala,250 g branza de vaci,300 g pire de castane,2 lingurite de nes decofeinizat, decorfrisca si cafea,220 g gelatina

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusaurile frecate un pic cu uleiu apoi faina turnata in ploaie
2Se prepara crema mixand frisca pana se intareste .Mixam si branzica de vaci cu piureul de castanae apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata.Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin.
3.Se unge fiecare blat cu crema apoi se aseaza unul peste altul presand usor cu mana.Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura .Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piure de castane si cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Eclere cu crema de vanilie si frisca

Eclere cu crema de vanilie si frisca

Punem pe foc apa si uleiul pana incepe sa fiarba, moment in care adaugam in ploaie faina amestecata

20 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
Chec Mia

Chec Mia

Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga uleiul pe rand, laptele,

7 voturi    4 comentarii
20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 blaturi din cate 4 oua,4 linguri de zahar,un praf de sare, linguri de faina,2 linguri de ulei
  • crema500 g frisca lkichida hulala,250 g branza de vaci,300 g pire de castane,2 lingurite de nes decofeinizat
  • decorfrisca si cafea,220 g gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Chec cu lamaie Chec cu lamaie

Mixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul. Apoi adaug zeama de lamaie, mixez bine (dupa fiecare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu gem Prajitura cu gem

Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale. Amestecati bine cu un tel sau mixer. Adaugati apoi faina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu gem, coapte in cuptor