Se rade o portocala,toate cele trei se storc iar in sucul obtinut se amesteca bine mierea apoi se lasa deoparte.
Se bat bine albusurile cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat,se amesteca apoi cu galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza,coaja de portocala rasa iar la sfarsit se incorporeaza amestecand usor cu o spatula,faina cernuta cu praful de copt si pepitele de ciocolata sau in lipsa lor,ciocolata taiata marunt;se rastoarna compozitia in forma cu hartie de copt sau unsa si tapetata cu faina,se lasa la cuptor 30-40min pana se rumeneste dar facand testul cu scobitoarea.
Se scoate tava din cuptor si cat este fierbinte,se insiropeaza cu sucul de portocala si miere de albine;dupa ce a absorbit tot sucul,se presara deasupra ciocolata si se scoate prajitura din tava pe un platou.
Se taie si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii