Prajitura cu prune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu prune

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500 g prune
  • 1 frisca mica Hulala
  • sirop pt insiropat blatul (200mlapa+4 linguri zahar)

Mod de preparare

Intr-un castron se mixeaza ouala cu zaharul.Apoi se adauga 1 lingura de ulei,dupa care mai adaugam faina si praful de copt.Intr-o tava punem hartie pentru copt pe care o ungem cu putin ulei,iar apoi turnam compozitia peste care adaugam jumatatile de prune pudrate cu putina faina.Prajitura se lasa in cuptor 25 minute la foc mediu.Dupa ce blatul s-a racit se insiropeaza iar apoi se adauga frisca batuta spuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise