Galbenusurile de la cele 4 oua le batem cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand sa mixam usor . La cei 250 g faina adaugam lingurita de praf de copt si zaharul vanilat impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care o adaugam la compozitia de galbenus. Amestecam usor pana se omogenizeaza apoi compozitia rezultata o turnam in tava tapetata cu hartie de copt .Asezam peste compozitie prunele taiate pe jumate una langa alta , cat mai strans ,dupa care dam tava la cuptor. Lasam initial la foc mare timp de 5 minute pana incepe blatul sa se ridice ,apoi reducem focul la minim si lasam sa se coaca.Dupa ce sa racit o taiem cuburi si o pudram cu zahar vanilat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii