Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul pudra , zaharul vanilat treptat si se bat pana se obtine o bezea.Din bezeaua obtinuta se opresc 3-4 linguri pentru ornat.In bezeaua ramasa se adauga galbenusurile amestecate cu scortisoara,se amesteca bine,apoi se toarna usor faina,bicarbonatul si se framanta pana se obtine un aluat tarisor. Se intinde foaia cam de 5-6 mm grosime,se taie in diferite forme ,se ung cu bezeaua pastrata,peste care se mai presara scortisoara.Se aseaza in tava unsa si se coc la foc potrivit. Dupa ce se scot din cuptor se vor acoperi cu un prosop curat pentru a se mai fragezi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii